Шпинатні млинці з червоною рибкою та вершковим сиром

 

 Це безсумнівно страва для святкового столу - смачно, красиво, оригінально. Шпинат для млинців можна використати як свіжий, так і заморожений. Найкраще смакує з сьомгою. Огірок додає приємної свіжої нотки. Порадуйте своїх рідних.

Апельсиновий джем

 

 Сезон ягід та фруктів ще не розпочався, а варення в коморі уже скінчилося? Чому б не приготувати густий та смачний джем з апельсинів? Він дуже ароматний та красивого сонячного кольору.

Спаржева квасоля з часником та соєвим соусом

 

  Спаржева квасоля – чудове джерело вітамінів А, С і К, а ще клітковини та фолієвої кислоти. Стручкова квасоля, спаржева квасоля, шпарагівка — це все назви однієї чудової рослини, яку можна смачно готувати. Влітку її використовують свіжу, а зараз можна сміливо брати заморожену.