Знадобиться:
- Хліб на ваш смак
- Філе оселедця - 250 г
- Вершковий сир - 100 г
- Ківі - 1-2 шт.
- Свіжа зелень для прикрашання
Порізати хліб та змастити скибочки вершковим сиром. Ми використали "Вершковий з травами".
Ківі вимити, почистити та нарізати тонкими кружальцями. Викласти на скибочки хліба. Потім викласти красиво нарізане філе оселедця.
Канапки прикрасити свіжою зеленню та можна подавати. Смачного!
Замість вершкового сиру можна використати сир плавлений або вершкове масло. Із зелені можна використати петрушку, кріп або м'яту. Шматочки оселедця можна змастити негострою гірчицею.
Мітки:
бутерброди з оселедцем та ківі