Кисломолочний сир - 400 г
Вершкове масло - 200 г
Сода (гашена) - 1 ч.л.
Цукор - для формування печива та 1 ст.л. у тісто
Сіль - щіпка
Борошно - приблизно 300 г
Кисломолочний сир перетерти з цукром та сіллю, додати м'яке вершкове масло та соду. Все ретельно перемішати. Додати борошно та замісити тісто.
Тісто поставити в холодильник на 30 хв. Потім розкачати його товщиною приблизно 5 мл та вирізати кружечки. Кожний кружечок вмочити одніїю стороною в цукор, скласти навпіл, напівкружечок знову вмочити у цукор, знову скласти навпіл та вмочити верхівку у цукор.
Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці до золотавого кольору. Смачного!