Куряче філе - 400г, картопля - 5 шт., цибуля - 2 шт., печериці - 400г, вершки - 200мл, плавлені сирки - 3 шт., зелень, олія для смаження, сіль та перець за смаком.
Куряче філе промити, нарізати на невеликі шматочки. Залити водою. Поставити на вогонь та довести до кипіння.
Зменшити вогонь та додати сіль. Почистити картоплю, нарізати кубиками та додати до м'яса.
Цибулю нарізати дрібними кубиками та трішки обсмажити. Додати вимиті та нарізані печериці. Трішки посолити та поперчити за смаком, обсмажити до випаровування води.
Якщо м'ясо та картопля зварилися, в каструлю можна додавати гриби. А ще через декілька хвилин - натерті плавлені сирки.
Потім вливаємо вершки, проварюємо ще 5 хвилин та додаєм зелень.
Юшка з печерицями готова. Смачного!