Гарячі бутерброди зі шпротами.
Гарячі бутерброди це завжди просто і смачно! Швидкий перекус зі звичайних продуктів. Головне, щоб був в наявності твердий сир. Пропонуємо один із варіантів гарячих бутербродів.
Гарячі бутерброди це завжди просто і смачно! Швидкий перекус зі звичайних продуктів. Головне, щоб був в наявності твердий сир. Пропонуємо один із варіантів гарячих бутербродів.

Цей салат дуже смачний, адже поєднання помідорів з твердим сиром та часником завжди вдале. А крабові палички гармонійно довершують смак. Рекомендуємо для приготування.
Регулярне споживання різноманітних овочів покращує роботу мозку, зір, стан шкіри, а також сприяє психологічному добробуту. Триває сезон страв з гарбуза. Давайте приготуємо гарбузові оладки.
Поєднання м'яса з овочами дуже корисне, оскільки створює поживну та збалансовану страву, яка забезпечує організм білками, вітамінами, мінералами, клітковиною та антиоксидантами. Така комбінація покращує травлення, знижує калорійність, збагачує смак та текстуру, а також підвищує засвоєння заліза з овочів.

Груші в кулінарії універсальні: їх можна їсти в салатах, запікати з м'ясом, сиром, готувати десерти, варити варення та джеми, а також використовувати для сорбетів та компотів. Вони чудово поєднуються з сирами (особливо синіми), горіхами, хамоном, а також м'ясом птиці та яловичиною. Пропонуємо рецепт смачного шоколадно-грушевого пирога.
Гарбуз є універсальним овочем у кулінарії, з якого готують безліч як солодких, так і солоних страв. Його додають у каші, супи-пюре, запіканки, начинки для пирогів, а також у випічку. Гарбуз можна запікати, тушкувати, варити і навіть їсти сирим, використовуючи його як основний інгредієнт або додаток до інших продуктів, фруктів та спецій.

Рецептів консервування томатів існує безліч. Їх квасять, маринують, в'ялять, використовують у салатах, роблять з них сік, соуси, кетчупи, заправки, томатну пасту... Пропонуємо простий рецепт дуже смачних помідорів.
Кріп використовують у свіжому та сушеному вигляді для ароматизації супів, м'ясних, рибних і овочевих страв, салатів, соусів та маринадів. Давайте приготуємо з нього ароматну заправку.
Аджика — абхазька та грузинська гостра ароматна приправа у вигляді пастоподібної маси з червоного перцю, часнику, пряних трав. В Україні також готують "аджику", але українські господині дещо переробили цей рецепт під себе і кожного року консервують цю смакоту.
Джаджик — це турецький (або грецький) холодний соус-закуска або суп, який готується з йогурту, свіжих огірків, часнику та кропу. Рецепти приготування можуть дещо відрізнятися. Пропонуємо вам один із варіантів.