Цукерки "Рафаелло"
Для приготування "Рафаелло" в домашніх умовах вам знадобиться:
- Кокосова стружка - 220 г
- Сгущене молоко - 250 г
- Мигдаль - 50 г
Спочатку мигдаль треба очистити від шкірочки. Для цього горішки декілька хвилин проварюєм у кип'яченій воді, а потім на 3 хвилини занурюємо їх у дуже холодну воду. Після таких процедур мигдаль легко почистити.
Тепер переходимо до змішування кокосової стружки зі згущеним молоком. Повинна вийти густа маса, яка буде легко ліпитися.
З кокосової маси ліпимо кульки, вкладаючи в кожну мигдалевий горішок. "Рафаеллки" обкачуємо у кокосовій стружці.
Викладаємо цукерки на тарілочку і ставимо їх на годинку в холодильник. Смачного!
Декілька порад. Мигдаль можна замінити іншими горішками. Якщо кокосова маса при формуванні цукерок буде липнути до рук, змочіть руки холодною водою. Кокосову стружку при обкачуванні цукерок можна використати різних кольорів.
Мітки: рафаелло рецепт, домашні цукерки