Печиво через м'ясорубку - смачно і просто
Для приготування печива знадобляться спеціальні насадки для м'ясорубки. Завдяки їм печиво готується досить швидко, адже не потребує розкачування тіста та вирізання формочками. Печиво виходить солодким та хрумким. І головне - його досить багато.
Масло або маргарин - 250 г
Яйця - 3 шт.
Майонез - 100 г
Цукор - 1 скл.
Сода, погашена оцтом - 1 ч.л.
Борошно - приблизно 700 г
Яйця розтерти з цукром, додати майонез та розтоплене (але не гаряче) масло. Поступово додаючи борошно, замісити тісто. Не забудьте погасити та додати соду. Тісто виходить м'яким та не липне до рук. Покласти його на 30 хв до холодильника, а тим часом підготувати м'ясорубку та листи для випікання.
Дістати тісто з холодильника та невеликими порціями пропустити його через м'ясорубку, формуючи довге печиво.
Випекти печиво у розігрітій до 180 градусів духовці до золотистого кольору. Доки печеться перша партія, формуємо наступну. І так далі.
Якщо у вас немає спеціальних насадок, не біда. Можна пропустити тісто через звичайну решітку в м'ясорубці, розкладаючи купками. Вийде таке ж смачне печиво, але іншої форми.
Ці смаколики можна виготовляти разом з дітками. Їм сподобається. Смачного!
Мітки: печиво через м'ясорубку, пісочне печиво, печиво