Нам знадобиться
- квасоля спажева - 300 г
- часник - 2-3 зубчика
- соєвий соус - 1 ст. ложка
- кунжут - 1 ч. ложка
- олія для смаження
- сіль за смаком
Свіжу або заморожені шпарагівку викласти на розігріту з олією сковороду та підсмажити 10 хвилин на середньому вогні. Квасолю потрібно періодично перемішувати для рівномірного обсмажування. Потім додати соєвий соус.
Соус перемішати з квасолею та ще підсмажити 2 хвилини. Потім додати подрібнений часник та сіль. Часник можна дрібно порізати або пропустити через прес.
Підсмажуєм все ще 1-2 хвилини і смажена шпарагівка з часником та соєвим соусом готова. Страву можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!
Мітки:
спаржева квасоля,
шпарагівка