Пекінська капуста по-новому
Інгрідієнти:
- Капуста пекінська - 500г
- олія - 100 мл
- соус соєвий - 100 мл
- цукор - 4 ст. ложки
- паприка - 40 г
- кунжут - 3 ст. ложки
- часник - 2 головки
- оцет бальзамічний - 1 ст. ложку
- сіль при потребі
Пекінську капусту нарізати не дуже дрібно
З решти ігрідієнтів зварити маринад. Для цього часник почистити, пропустити через прес, додати цукор, олію, паприку, соєвий соус, оцет, кунжут. Змішати та довести до кипіння.
Гарячим маринадом залити нарізану капусту.
Все ретельно перемішати. При потребі підсолити.
Поставити капусту на декілька годин в холодильник і можна споживати. Смачного!
Декілька порад: бальзамічний оцет можна замінити яблучним або виноградним. Кількість цукру, оцту чи іншого інгрідієнта можна змінювати на свій смак.
Мітки: закуска з пекінської капусти, пікантна пекінська капуста