Шпинатні млинці з червоною рибкою та вершковим сиром
Знадобиться:
Для млинців
- Шпинат - 50 г
- Молоко - 270 мл
- Яйця - 2 шт
- Борошно - 120 г
- Олія - 2 ст. л.
- Сіль
Начинка
- Малосольна червона риба - 150 г
- Вершковий сир - 200 г
- Свіжий огірок - 1 шт.
Спочатку приготуємо тісто. Якщо використовуєте свіжий шпинат, його треба пробланшувати. Для цього помиті листочки шпинату опускають в киплячу воду на 0,5-1 хв., а потім відкидають на сито, щоб стекла вода. Заморожений шпинат достатньо просто розморозити. Потім шпинат потрібно перебити блендером. Якщо це не дуже добре виходить, додайте до нього трошки кип'яченої води.
Тепер готуємо шпинатні млинчики. Для цього до яєць додаємо сіль, шпинат, добре перемішуємо. Всипаємо борошно, знову розмішуємо, поступово додаєм молоко та ретельно збиваємо вінчиком, щоб не було грудочок. В кінці влити олію. Млинці ви можете приготувати по своєму рецепту, просто додайте шпинат до решти інредієнтів.
Посмажити "зелені" млинчики
Доки млинці остигають, готуємо начинку. Рибку порізати шматочками, огірок помити та нарізати брусочками.
Поверхню кожного млинчика змастити вершковим сиром та викласти на край рибку з огірком.
Млинчики скрутити рулетиками
Перед подачею млинці розрізати навпіл та можна подовати до столу. Смачного!
Вершковий сир у начинці можна замінити плавленим. Якщо не любите шпинат, готуйте тісто для млинців без нього. В начинку можна додати свіжу зелень.