Знадобиться:
- Ряжанка - 900 мл
- Банани - 2-3 шт.
- Цукор - 3 ст. л.
- Желатин - 20 г
- Вода - 50 мл.
- Какао - 2 ст.л.
Желатин замочити у 50 мл кип'яченої теплої води для набухання. Ряжанку змішати з цукром та какао, додати подрібнені банани і все перебити блендером.
Потім додати розчинений желатин і все ретельно перемішати. Розлити у склянки або інші ємкості та поставити у холодильник на декілька годин. Прикрасити на свій смак. Смачного!
Кількість цукру треба брати на свій смак. Ряжанку можна замінити йогуртом або сметаною. Якщо банани не перебивати блендером, а просто подрібнити, то структура десерту буде дещо інша.
Мітки:
десерт