Закуска з кабачків.

 

 З кабачків можна приготувати багато різноманітних страв, як на щодень, так і для святкового столу. Популярні кабачкові оладки, запіканки, супи, салати, смажені кабачки та кабачкова ікра. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт кабачків, запечених у духовці.

Пікантні огірочки з гірчицею, кропом та часником.

 

 Способів маринування огірків дуже багато. Огірки по цьому рецепту виходять гостренькі та хрумкі. Досить довго зберігаються в холодильнику.  Чудово смакують до м'ясних страв та картоплі.

Вареники з полуницею на парі

 

 Вареники — українська національна страва. Начинка може бути різною: картопля, сир (картопля з сиром), квашена капуста (картопля з квашеною капустою), ягоди (найчастіше вишні), гриби, м'ясо, овочі, фрукти тощо. А сьогодні наші вареники будуть з полуницею.

Курка в кисло-солодкому соусі

 

 Страви з курки корисні завдяки високому вмісту білка, необхідного для побудови м'язів та відновлення тканин, а також багаті на вітаміни групи В, зокрема ніацин, вітамін В6 та В12, які підтримують енергетичний обмін та здоров'я мозку. Куряче м'ясо містить мало жиру, особливо біле м'ясо, що робить його корисним для контролю ваги та підтримки серцево-судинної системи. Крім того, курка містить мінерали, такі як фосфор, калій, магній та цинк, які важливі для зміцнення кісток, покращення роботи серця та імунітету.

Сметанне желе з бананом та полуницею

 

 Полуниця є корисною ягодою, багатою на вітаміни, антиоксиданти та мінерали. Вона підтримує імунітет, покращує стан шкіри, серцево-судинної системи та травлення. Полуниця також може мати профілактичний ефект щодо деяких видів раку та покращувати настрій. Зараз сезон цієї чудової ягоди. Частіше додавайте її до свого раціону!

Закуска з помідорів та твердого сиру

 

 Закуски зі свіжих овочів - це чудова можливість додати вітамінів та користі до вашого столу. Вони можуть бути як простими, так і вишуканими, в залежності від вашого вибору овочів та заправки. Помідорно-сирна закуска, яку ми пропонуємо сьогодні, дуже красиво виглядає на столі. Готувати її краще перед подачею.

Сочники

  


Сочники - це випічка у вигляді складеного навпіл коржика з напіввідкритою або закритою начинкою. Розрізняють сочники солодкі з пісочного тіста, і сочники з дріжджового та інших видів тіста з рибним фаршем, тертим сиром та іншими начинками.

 Пропонуємо наш рецепт сочників з кисломолочним сиром.

Сирні пончики

сирні пончики

 Ці смачні пончики з кисломолочного сиру ми в дитинстві називали "колобками". Вони пухкі, в міру солодкі, з приємним ароматом сирної випічки. Подавати їх можна з варенням, згущеним молоком, солоною карамеллю... Смакують з кавою або чаєм. Ці пончики обожнюють діти та люблять дорослі. Рекомендуємо цей рецепт.