Сочники

  


Сочники - це випічка у вигляді складеного навпіл коржика з напіввідкритою або закритою начинкою. Розрізняють сочники солодкі з пісочного тіста, і сочники з дріжджового та інших видів тіста з рибним фаршем, тертим сиром та іншими начинками.

 Пропонуємо наш рецепт сочників з кисломолочним сиром.

Сирні пончики

сирні пончики

 Ці смачні пончики з кисломолочного сиру ми в дитинстві називали "колобками". Вони пухкі, в міру солодкі, з приємним ароматом сирної випічки. Подавати їх можна з варенням, згущеним молоком, солоною карамеллю... Смакують з кавою або чаєм. Ці пончики обожнюють діти та люблять дорослі. Рекомендуємо цей рецепт.

Бита редиска

 

 Бита редиска - пікантна закуска, яка "зірвала" інтернет. Мабуть кожен кулінарний блогер її готував і викладав відео. Коли кожного дня стрічка новин приносить цю страву, з'являється бажання її спробувати. Тим більше, що зараз сезон редиски. А готується вона дуже просто.

Десерт з ряжанки та бананів

 

 Для приготування цього десерту знадобиться мінімум продуктів. Готується він швидко та легко. Потрібно буде лише зачекати деякий час, щоб ряжанка застигла у холодильнику. Підійде для святкового столу. Але готувати його можна хоч і щодня, тому що попереду спекотні дні і легкий неприторний десерт стане у нагоді.

Шпинатні млинці з червоною рибкою та вершковим сиром

 

 Це безсумнівно страва для святкового столу - смачно, красиво, оригінально. Шпинат для млинців можна використати як свіжий, так і заморожений. Найкраще смакує з сьомгою. Огірок додає приємної свіжої нотки. Порадуйте своїх рідних.

Апельсиновий джем

 

 Сезон ягід та фруктів ще не розпочався, а варення в коморі уже скінчилося? Чому б не приготувати густий та смачний джем з апельсинів? Він дуже ароматний та красивого сонячного кольору.