Риба у вершково-часниковому соусі.

Знадобиться:
- філе білої риби - 500 г
- цибуля ріпчаста - 50 г
- часник - 2 зубчика
- олія - 1-2 ст. л.
- болгарський перець - 50 г
- вершки - 100 мл
- бульйон або вода - 100 мл
- лимонний сік - 1 ст. л.
- сіль
- чорний мелений перець
- паприка
- зелень
Філе риби порізати порційними шматочками, посолити, посипати меленим чорним перцем та паприкою.

Підсмажити рибу на олії з обох боків до рум'яності.

Перекласти рибу на тарілку.

Нарізати солодкий перець, цибулю та часник.

До олії, в якій смажилась риба, додати нарізані овочі та підсмажити їх протягом 3-4 хв.

Потім до овочів влити вершки та бульйон (або воду). Проварити декілька хвилин та додати лимонний сік.

Покласти шматочки риби в соус та протушкувати 5 хвилин.

При подачі рибу прикрасити свіжою зеленню. Смачного!

Мітки: страви з риби, рибні страви, риба в соусі