Тертюхи з гарбуза.
Знадобиться:
- гарбуз - 400 г
- морква - 150 г
- сметана - 2 ст. л.
- часник - 1 зубчик
- яйця - 1 шт.
- борошно - 3 ст. л.
- сіль
- чорний мелений перець
- олія для смаження.
Гарбуз почистити та натерти на крупній тертці. Моркву почистити та натерти на дрібнішій тертці. Часник почистити і видавити через прес.
До подрібнених овочів додати яйце, сметану, сіль та чорний перець за смаком. Добре перемішати. Додати просіяне борошно і знову все добре вимішати.
На розігрітій олії посмажити оладки.
Готові гарбузові тертюхи подавати зі сметаною або грецьким йогуртом. Смачного!
Мітки: оладки з гарбуза, страви з гарбуза, гарбузові оладки, овочеві страви