Закуска з кабачків.
Знадобиться:
- кабачки - 1 кг
- яйця - 2 шт.
- панірувальні сухарі - 200 г
- сир твердий - 100 г
- борошно - 120 г
- сіль
- чорний перець
- улюблені спеції
Кабачки нарізати тоненькими брусочками, приправити сіллю та меленим чорним перцем. Присипати борошном та перемішати. Окремо збити яйця.
У мисці змішати панірувальні сухарі з натертим сиром та спеціями. Це може бути паприка, гострий перець, сухий часник...
Кожен шматочок кабачка опустити в збите яйце, обкачати в паніровці та викласти на деко з пергаментним папером. Пергамент перед викладанням кабачків потрібно злегка змастити олією.
Випікати кабачки при 180 градусах приблизно 20 хвилин до готовності. Час випікання буде залежати від вашої духовки та розміру шматочків кабачка.
Подавати закуску з кабачків можна з часниковим соусом або кетчупом. Смачного!
Мітки: кабачки в духовці, палички з кабачків, кабачки запечені