Кільця з цибулі в паніровці
Знадобиться:
- Цибуля - 2-3 шт.
- Сухарі для паніровки - 1 пачка
Для кляру:
- Яйця - 1-2 шт.
- Борошно
- Паприка
- Сіль
- Спеції
- Газована вода
Цибулю порізати кружечками та розібрати на кільця.
Зробити кляр. Яйця з'єднати з сіллю, паприкою, улюбленими спеціями, борошном та газованою водою до однорідної маси, яка повинна бути схожою на густу сметану.
Розігріти олію на сковороді. Кожне кільце цибулі вмочити у кляр.
А потім у мелені сухарі (ми використали панко).
Посмажити кільця в олії до золотистого кольору з обох боків.
Цибулеві кільця викласти на паперовий рушничок, щоб вони не були занадто масними.
Подати закуску з улюбленим соусом. Смачного!
Смажити цибулеві кільця можна просто у клярі без сухарів. Вогонь невеликий, щоб цибуля встигла просмажитись. Цибулю потрібно нарізати не занадто тонко, щоб кільця не порвалися при приготуванні.
Мітки: цибулеві кільця, цибуля у клярі, закуска з цибулі