Оселедець у гірчичному соусі.

Знадобиться:
- оселедць слабо-солений - 1 шт.
- цибулина - 1 шт.
- кріп за смаком
- гостра гірчиця - 1 ч.л.
- зернова негостра гірчиця - 1 ч.л.
- мед - 1 ч.л.
- сік з половинки лимона
- олія - 2 ст.л.

Оселедець почистити та відділити філе без шкіри та кісточок. Порізати філе оселедця на шматочки.

Цибулину почистити та нарізати соломкою. Викласти на філе риби. Зверху додати нарізаний кріп.

Тепер готуємо соус. Для цього з'єднуємо два види гірчиці, лимонний сік, мед та олію. Добре перемішуємо.

Поливаємо гірчичним соусом оселедець з цибулею та кропом.

Все перемішуємо та ставимо до холодильника на 2-3 години. Оселедець у гірчичному соусі готовий. Смачного!
Мітки: закуски, страви з оселедця, рибні страви, страви з риби