Знадобиться:
- батон - половинка
- шпроти - 1 банка
- свіжий помідор - 2 штуки
- твердий сир - 150 г
- майонез
- зелень
Лист для випікання застелити пергаментним папером та викласти на нього скибочки батона. Зручно, коли батон вже нарізаний. Скибочки змастити майонезом.
Помідори нарізати слайсами та викласти на батон.
На помідори викладаємо шпроти.
Твердий сир натерти на грубій тертці та викласти зверху на бутерброди.
Духовку розігріти до 180 градусів та поставити у неї бутеброди на 10 хвилин. Готові гарячі бутерброди зі шпротами посипати подрібненою зеленню. Смачного!
Мітки:
гарячі бутерброди,
бутерброди зі шпротами,
бутерброди